Activiteiten

Afhankelijk van de behoeften en mogelijkheden van onze cliënten gaan we op zoek naar passende activiteiten en werkzaamheden.

 

Hierbij kun je denken aan:

- creatieve activiteiten op allerlei gebied.   foto's        

- huishoudelijke taken

- fotografie

- wandelen

- koken

- computeren

- gezelschapsspelletjes

- picknicken

- werken op de kinderboerderij

- film kijken, radio luisteren

- luisterboeken, boeken lezen enz.

- dagjes uit    foto's

 

Voor een paar bedrijven verzorgen wij ook wekelijks werkzaamheden. Belangrijk hierbij is weer dat er geen werkdruk is. Op dit moment verzorgen we de was voor café het Moment in Huissen, we strijken servetten voor restaurant de Betuwe in Huissen en voor de winkel Bakfeest&zo in Elst pakken we verse thee in.  foto's

Naast het genieten en plezier hebben in dit werk, voelen onze cliënten zich belangrijk door de complimenten die ze krijgen voor hun werkzaamheden.

 

We staan altijd open voor nieuwe ideeën. Wanneer een cliënt aangeeft dat hij of zij weleens iets nieuws zou willen proberen doen wij er alles aan om dit te realiseren.

 

We beginnen elke dag, maandag t/m vrijdag om 09.00 uur.

Het dagprogramma heeft een vaste structuur met een ochtend en middagprogramma.

We starten de dag altijd gezamenlijk aan de tafel in de huiskamer. Onder het genot van een kopje koffie/thee nemen we ieder zijn dagprogramma even door. Tussen de middag eten we gezamenlijk aan een gezellig gedekte tafel. De werkzaamheden worden gedurende de dag afgewisselde met de nodige ontspanning en pauzes.

Om + 15.30 uur gaat iedereen weer met een voldaan gevoel naar huis.